Kontrollansvarig under tennismatch i Halmstad

Okategoriserade

Jag har alltid varit engagerad i idrott och aktiviteter som har med välmående att göra, alltifrån friidrott till judo har jag hållit på med. När man blev äldre så blev man tvungen att välja en idrott att fokusera mer på. Då valde jag först och främst fotboll och tennis som jag spelade mycket. Jag var på en ganska bra nivå i båda sporterna men i fotbollen så blev konkurrensen allt hårdare och flera av mina kompisar la av och jag tappade också viljan och motivationen. Då blev jag mer insatt i tennisen och tävlade en hel del. Jag spelade i Halmstad och åkte runt i flera städer i södra och västra Sverige för olika turneringar och seriespel. En gång så spelade jag en premiärmatch i en nybyggd hall som var fantastiskt fin. Enkel, fräsch och med smarta lösningar för åskådare och café. På plats så höll de faktiskt på med det sista när jag var där. De hade bland annat en kontrollansvarig där och de som hade byggt alltihop. De gick igenom hela bygget, det var verkligen en fullständig kontroll. De följde alla väggar, hade med sig ritningar och mätte och hade sig. Jag spelade bara en uppvisningsmatch på en lugn nivå som man kunde hela tiden se dem någonstans i ögonvrån. Så när några familjekompisar skulle bygga om sitt hus så tog de kontakt med en byggnadsingenjör och kontrollansvarig i Halmstad. Det blev Magnus Axelsson Konsult AB som fick arbetet och tog på sig ansvaret för bygget som utvecklades till ett fantastiskt fint hus och det var spännande att se hela processen vecka för vecka. Företaget har lång erfarenhet och goda kontakter och medarbetare, Magnus Axelsson är behörig och har certifikat som kontrollansvarig i Halmstad. De utför främst arbeten i Halmstad men också i kringliggande orter. Resultatet blev precis som de hade tänkt sig och de har rekommenderat dem till många i Halmstad.