Bossman Eltech AB

Hej igen allihopa. Jag har ju en gång i tiden startat den här bloggen mest för att dela med mig om träningstips, och råd om kost och motion till er. Så händer det ibland att jag sticker in ett och annat inlägg som handlar om något helt annat, och det här är ett sådant inlägg. Det var i förra veckan på bygget där jag arbetar dags för några elektriker i Eskilstuna att ordna med elinstallationerna. Huset ska bli lägenheter och det är många olika yrkesgrupper involverade i ett bygge. Själv är jag snickare och är duktig på det jag gör, och dessa elektriker i Eskilstuna som var involverade i elinstallationerna var bra på det dem gjorde. Jag ska säga till er att dessa elektriker kom från ett företag som heter Bossman Eltech AB, och det är ett företag som jag på nära håll har fått se arbeta, och de är väldigt duktiga på det de gör. Om jag någon gång själv skulle behöva komma i kontakt med en elektriker i Eskilstuna, då hade jag utan att tveka vänt mig till Bossman Eltech AB. Det är så viktigt att kunna lita på att få all den hjälp man behöver när det är el som det är frågan om, och elektrikerna hos Bossman Eltech AB har alla behörigheter som krävs och dessutom massvis med erfarenhet. Därför hoppas jag förstås att om det är någon av er som befinner er i Eskilstuna och någon gång har ett behov av att anlita elektriker, att ni då kommer att höra av er till Bossman Eltech AB. För det som dessa elektriker inte kan, det kan ingen annan heller. Det känns bra att jag skriver ett inlägg om just detta eftersom jag tror att några av er behöver en elektriker.