Laserbehandlingar mot artros och andra hälsoproblem

Laserbehandlingar kommer i många olika former. Det har blivit allt vanligare att göra just laserbehandlingar för att behandla olika åkommor, det är alltifrån lindring av artros till att bli av med tatueringar man inte längre vill ha till oönskad hårväxt. Det är coolt att man kan använda sig av en laser på det sättet, för att behandla alla de olika sakerna. Sen är det klart att det inte är en och samma laser för de olika behandlingarna, men ändå. Det är ändå en laserbehandling.

Jag hade bra koll på att det fanns laserbehandlingar för att bli av med oönskad hårväxt samt för att bli av med tatueringar man inte längre vill ha. Sen när man kommer till behandlingar mot inflammationer, artros och värk i kroppen så trodde jag faktiskt inte att det skulle kunna räcka med laser för att bli av med det. Jag trodde att det behövdes massage eller i alla fall något mer fysiskt där man trycker eller knådar för att bli av med sådan smärta. Men tydligen inte. Det är häftigt med hur forskningen och tekniken går framåt och hur fort det går egentligen.

Har fortfarande inte köpt någon julklapp till min kära mamma så går lite i tankar på att kanske köpa ett presentkort för en laserbehandling på Maria Gunnelbrand. Tror att det skulle göra gott för henne. Dessutom är det alldeles för dyrt för att hon någonsin ska gå dit på egen hand, så enda sättet för henne att få lite lindring för sin artros då, med något som faktiskt fungerar, är om hon får en laserbehandling på Maria Gunnelbrand i julklapp.