Turkos Måleri AB

God dagens på er alla som idag har tagit er tiden att komma in på min lilla hörna av internet. Jag är glad att ni väljer att komma in på just min blogg eftersom det finns så ofantligt många bloggar på det stora, vida och breda nätet om alltifrån hälsa och motion till byggföretag. Jag hoppas att ni alla är pigga och utvilade efter helgen och har en spännande vecka att se fram mot. Jag hoppas också att ni tycker det ska bli intressant att få läsa i det här inlägget om en målare i Halmstad. Företaget som jag tänkte att berätta om idag heter Turkos Måleri, och det är ett företag som jag är väldigt nöjd med, för de har målat om mitt fritidshus och de har gjort det både professionellt utan att det kostade alltför mycket.  

 

Så här mitt i sommaren tycker jag att det har varit härligt att bara få vara ledig och få vara människa och ta dagen precis som den kommer. Först hade jag väl tänkt att jag skulle målat huset själv, men sedan tänkte jag om och som jag ser det, tänkte rätt också. Varför slita ut mig på min semester med att måla mitt fritidshus? Då är det ju inget fritidshus utan en belastning. Det kostade inte så mycket att få den här hjälpen och när Turkos Måleri ändå var här så gjorde de också rent taket. De gjorde rent taket grundligt och avlägsnade mossa och beläggningar. Jag hoppas att ni som söker efter en målare i Halmstad, eller hjälp med er takrengöring känner att det här inlägget var till nytta. Har ni några frågor eller funderingar angående det här företaget och hur de kan hjälpa till, så tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida och läsa lite mer om dem där.