Gymkort, fotografier och andra presentartiklar

Att ge bort behandlingar, träningskort och liknande som presentartiklar till personer i sin närhet är faktiskt en väldigt bra idé. På ett sätt kanske det fungerar bättre för födelsedagar än julklappar eftersom det inte blir några julklappar under granen. Men man kan sätta ner presentkortet för presentartiklarna i en låda som man kan slå in och sätta under julgranen så ser det i alla fall ganska roligt ut. För det är lite kul just det där med att ha julklapparna, presenter inslagna i julpapper, under granen.

Tycker att det är ganska svårt med julklappar och presenter överlag. Inte bara det där med behandlingar, massage, eller gymkort så finns det även många andra olika presentartiklar som man kan ge bort. Man kan bland annat ge bort fotografier på en själv och personen, som man ramat in, något som kan vara väldigt uppskattat och som dessutom är väldigt personligt.

Sen behöver det inte vara fotografier på en själv heller utan kan vara andra fotografier eller bilder som man kan ha som tavlor. Jag har tidigare köpt tavlor och diverse olika presentartiklar från Bee Thalin Layout & Foto. De har väldigt bra priser och väldigt många olika saker att välja mellan vilket är perfekt när man inte har någon som helst aning om vad man ska ge någon.

Ibland så köper jag från Bee Thalin Layout & Foto och ibland så kollar jag på deras presentartiklar för att få inspiration till någonting annat, något jag kan göra själv eller för en upplevelse eller liknande. Någonting som jag faktiskt vet kommer att vara bra för dem och som kommer att passa dem. Någonting som inte bara kommer att hamna i en låda efter att de har öppnat den och julen är slut.