Hudföryngring med IPL

Hudföryngring med IPL är behandlingar med görs med laser där man tar bort pigmentfläckar, acneärr och även synligheten av rynkor och fina linjer. Jag har själv inte några problem med huden, även om jag har lite acneärr och pigmentfläckar jag gärna skulle vilja bli av med, men annars så är jag nog inte riktigt i den målgruppen som hudföryngring är tänkt till än heller. Men en av mina närmaste väninnor gjorde faktiskt en behandling med hudföryngring på Hudkompagniet Sollentuna.

Hon visste inte riktigt hur bra det skulle fungera men var väldigt missnöjd efter ålderstecknen i ansiktet som började bli lite för synliga för att hon skulle känna sig bekväm med det. Så hon valde att göra en behandling med IPL-laser för att få en hudföryngrande effekt. Tycker att det gjorde stor skillnad på henne men jag tror att hon själv ser ännu större skillnad. Mer det att man ofta inte kollar så noga på andra för att man ska börja tänka på små skönhetsfel, inte så noga som man kollar på sig själv.

Trots att jag inte själv har gjort behandlingen så känner jag ändå att jag skulle kunna rekommendera Hudkompagniet Sollentuna vidare till andra som en bra skönhetssalong för hudbehandlingar med IPL laser. Både utifrån den skillnad som jag ser på min väninna samt den lycka som hon känner och så nöjd som hon faktiskt är med sin utförda behandling.